Elitserien: Ny tränare klar för Sirius och ytterligare förlängningar klara!

Sirius smI oktober bytte Sirius huvudtränare till Mats Söderman och Olle Gabrielsson kom tillbaka playermanager och har jobbat med truppen. Mats har även varit assisterande och det var enligt UNT redan då klart även med uppdraget som huvudtränare. Nu har även Tobias Engstrand skrivit på en förlängning för Sirius.

– Det var väl egentligen klart redan när jag kom tillbaka, men är inget som vi har kommunicerat utåt. Jag fick frågan om att kliva in som huvudtränare innan säsongen men då passade det inte med min livssituation, säger Olle Gabrielsson till UNT.se, Olle tar över som tränare från och med första april, enligt tidningen.


Tobias Engstrand, 20, är ytterligare än spelare som förlänger med Sirius. Tobias har skrivit på för två nya år i sin moderklubb (1+1).
Sirius skriver att han är en av de mest blåsvarta spelarna Sirius har. Tobias är tredje generationens bandyspelare i Siriussläkten Engstrand.

Tidigare har Sirius meddelat att Markus Kumpuoja, Mattias Widén, Jakob Jenefeldt, Victor Lundberg och senast David Thorén har skrivit på för fler säsonger i klubben. Nu står det alltså klart att Tobias Engstrand, som blir den sjätte spelaren ut att förnya sitt avtal.

Men Sirius har sju till åtta spelare under kontrakt uppger Olle Gabrielsson till UNT och har ett önskeförvärv:
– Just nu har vi ett behov av en mittfältare som levererar poäng. Vi har ganska lika spelare där i dag och behöver någon som kan bryta mönstret, säger Olle till tidningen.

Läs också