Dagens matcher

Spela Bandy på Oddset? Elitserien och Allsvenskan är spelbar på Svenska Spel

I kväll spelas två riktigt intressanta matcher. Topplagen Edsbyn och Hammarby möts. Två lag som varit lite berg och dal bana på sistone. Edsbyn har gjort en svag första halvlek och riktigt bra andra halvlekar. Hammarby har haft problem med att föra spelet och hålla tempot uppe. Blir Hammarby från åkta av Edsbyn i kväll? Daniel Liw är avstängd för Edsbyn i kväll.
Hammarby värvade i veckan Lasse Karlsson från Ale Surte. Han blir spelklar på måndag och kommer att vara med i hemmamatchen mot Broberg på tisdag. Läget om David Pizzoni Elfving åker med till Edsbyn var oklart på torsdagen. I övrigt var alla tillgängliga i Hammarby i går torsdag.

Broberg spelar mot Vänersborg som har tagit poäng mot både Villa Lidköping och Hammarby senaste veckan. Imponerande av ett lag som just nu ligger på nedflyttningsplats. Vänersborg kommer i kväll använda sig av Henrik Larsson som hyrs av Villa Lidöping. Broberg genomför en ändring gentemot det lag som besegrade Edsbyn. Robert Dammbro ut på grund av skada och Joel Edling tillbaka efter sjukdom.

I kväll är det vätternderby mellan IFK Motala och Jönköping i den södra allsvenska gruppen. Det blev oväntat poängförlust mot Jönköping sist för Motala.

Dagens matcher
Elitserien
19:00 IFK Vänersborg – Broberg/Söderhamn
19:00 Edsbyns IF – Hammarby IF
Allsvenskan – Södra
19:00 Jönköping IF – IFK Motala

Läs också