Spelarnytt: Lukkarila har förlängt med Vänersborg

Mikko kom till IFK Vänersborg från IFK Kungälv.

IFK Vänersborg har gjort klart med förlängning med den finske landslagsspelaren Mikko Lukkarila. Han är klar för två nya år i blåvitt.

– Jag och min fru diskuterade för- och nackdelar och landade ganska snart i att det var många fördelar. Jag och familjen trivs väldigt bra i Vänersborg, barnen trivs i skolan, grabben spelar bandy i IFK och jag trivs också bra med mitt jobb som projektledare för IFK:s skolprojekt, säger Mikko till klubbens hemsida.

Mikko är inte nöjd med sin egen insats senaste säsongen.

– Jag hade väldigt höga förväntningar på mig själv inför säsongen, och jag känner inte att jag har presterat som önskat. Hela laget känner att vi inte är nöjda med säsongen som helhet, och jag är riktigt sugen på att visa att jag har mycket mer att ge, säger Mikko övertygande.

Stefan Karlsson, tränare:

– Det finns mycket mer att få ut av Mikko som spelare, han kan absolut komma upp några nivåer, säger Stefan Karlsson som också understryker att Mikko är en viktig kugge i laget: – Mikko är inte bara bra på isen, han är dessutom en väldigt bra kille att ha i laget som ger mycket energi. Det känns bra att vi har knutit honom till oss i ytterligare två säsonger.

Läs också