Tränarnytt: Muhren fortsätter i Villa – som tränare

Magnus Muhren gjorde comeback i Elitserien och debut för Villa Lidköping som spelare. I sitt första byte gjorde Magnus mål. Magnus svarade även för en passning. Brobergmålvakten Wasberg gjorde många fina räddningar. Matchens prestation svarade Petter Björling för efter solokörning gjorde mål.

Magnus Muhrén kommer att fortsätta i Villa Lidköpings ledarstab i ytterligare två år. Kontraktet är nu klart.
– Det här har varit mitt alternativ under en längre tid. Jag trivs fantastiskt bra med ledare, spelare och hela föreningen. Det projekt vi påbörjat, som inom de närmaste åren förhoppningsvis ska leda till föreningen första SM-guld, vill jag vara med att arbeta vidare på, säger Magnus i en kommentar.
Magnus – som är en av svensk bandys allra största genom tiderna – kom till Villa Lidköping inför den nu avslutade säsongen. Han har i ledarstaben haft rollen som ”players manager” tillsammans med huvudtränaren Johan Sixtensson och de övriga ledarna. Mot slutet av säsongen fick Magnus även bli spelare igen på grund av att lagets trupp blivit tunn efter att Jesper Bryngelson slutat och Tim Persson blivit skadad.
Nu kommer Magnus inför kommande säsong att ha samma roll på tränarsidan som var tänkt från början.
– Förhoppningsvis ska det inte bli något mer spel från min sida, säger Magnus.
Inom Villa Lidköping är tillfredställelsen stor över att det blivit klart med en fortsättning för Muhrén.
– Med sin erfarenhet och energi tillför Magnus oerhört mycket. Han kompletterar också Johan Sixtensson på ett väldigt bra sätt, säger Villa Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson.

Läs också