Spelarnytt: Linus Pettersson, Joakim Bergman och Niklas Gälman stannar i Sandvikens AIK

Försvarsspelarna Linus Pettersson, Joakim Bergman och Niklas Gälman har alla förlängt sina kontrakt med Sandvikens AIK med 2 år.

Sandvikensonen Joakim Bergman har alltid tillhört Sansvikens AIK.
Linus Pettersson med IFK Motala som moderklubb återvände till Sandviken till säsongen 2014/2015 efter två år i ryska Zorkij och har nu tio säsonger med SAIK.
Niklas Gälman kom till SAIK Bandy för två säsonger sedan, från moderklubben Kalix.

– Dessa spelare har spelat ihop under två års tid och det känns som att samspelet bara blir bättre och bättre. Det känns oerhört tryggt att ha den konstellationen intakt, säger Daniel ”Zeke” Eriksson, elitansvarig i SAIK Bandy och fortsätter: – Det känns skönt att de väljer att vara kvar. Linus är en klippa i landslaget och en av världens bästa mittbackar som ska stå för sista försvarsutposten. Jocke är kolugn och kompromisslös. Niklas har haft lite splittrade säsonger där det först tog tid innan han fick spela och sedan en knäskada men jag tycker att han kom igång riktigt bra i slutet av den här säsongen. Jag hoppas att han ska få vara skadefri nu för det ska bli väldigt intressant att se hur han utvecklas.

Läs också