Spelarnytt: Villa Lidköpings andra nyförvärv är Christoffer Norin

Christoffer Norin återvänder till Villa Lidköping efter en utflykt i Lidköpings AIK, IFK Vänersborg och tre år för Kalix Bandy.

– Jag är oerhört glad och tacksam för att få chansen att komma tillbaka till Villa, säger Christoffer. Det har varit lärorika år och jag har utvecklats på många plan. Att nu få återvända hemåt där jag har familj och vänner känns jättebra. Nu får jag Sparbanken Lidköping Arena som hemmaplan igen och att spela ihop med gamla kompisar i Villadressen är riktigt stort, säger Christoffer med ett leende.

Tränare Johan Sixtensson säger att Christoffer Norin är bred som spelare med att man kommer använda honom som en offensiv kraft.

Christoffer Norin kommer att ta över sin fars tröjnummer #19 som Jonas Andersson bar upp. Chrisstoffer Norins kontrakt löper på 2+1 år. Christoffer Norin har hunnit bli 25 år och hade då mycket tid som halv. Under senaste året i Kalix har Christoffer Norin fått en mer offensiv roll. Christoffer Norin har Lidköpings AIK som moderklubb och debuterade för Villa Lidköping 2009/2010.

Johan Sixtensson säger vidare att dörren ännu inte är stängd för ytterligare spelare utöver de arton spelare som i dag är kontrakterade.

Joel Broberg, William Arvidsson, Elias Gillgren och Victor Petersson är de fyra spelare som plockas upp ur juniorleden till Villasträningstrupp.

Läs också