Ekonomi: Gripen Trollhättan har vänt trenden – åter positivt eget kapital för åttioåringen!

Gripen Trollhättan bandyklubb redovisar återigen positivt eget kapital efter positivt resultat på drygt 700 000 kronor och en omsättning på ungefär sju miljoner kronor. Stellan Edström stannar kvar som ordförande för Gripen som passande nog för en 80-åring startat ett veteranlag. En av de mest positiva nyheterna från Gripen och Trollhättan är trendbrottet från ungdomsverksamheten som gått upp rejält!

Kommande säsong fortsätter Gripens arbete med projekt ”Gripen 2020” där några av målen är att öka publiktillströmningen, öka omsättningen med en miljon samt uppnå ett positivt resultat på 300 000 kronor, skriver klubben på sin hemsida.

Gripen lär få en bra start kommande säsong med sin satsning på ökad publiktillströmning. Gripen inleder med derby mot IFK Vänersborg 22 oktober.

Gripen höjer även målsättningen i Elitserien med att sikta på sämst en tionde plats i Elitserien, under ledstjärnan ”laget före jaget”, där truppen skall präglas av en glädje att få spela i Gripen Trollhättan Bandyklubb.
Klubben skall även starta upp ett skol- och integrationsprojekt den 1 augusti 2016. Förutom det har klubben som målsättning att stärka ungdomsverksamheten ytterligare samt plocka upp minst en egen produkt till A-truppen.P

Läs också