Elitserien: Oksanen tillbaka i Bollnäs ledarstab

Förre målvakten Timo Oksanen återvänder till Bollnäs ledarstab. För knapp ett år sedan drabbades Timo Oksanen av en hjärnskakning under en fotbollsmatch. Men efter en lång sjukskrivning är Timo sakta på väg tillbaka igen och han kommer att finnas med i ledarstaben för Bollnäs bandy i vinter.
-Det har varit ett ömsesidigt intresse att jag ska vara kvar i föreningen på ett eller annat vis och tillsammans med Jocke Forslund kom vi på den lösningen att jag ska vara med och hjälpa till lite med målvakterna i a-laget under vintern en gång i veckan och under några matcher, berättar Timo till Bollnäsklubbens hemsida.

Tim som tidigare var assisterande tränare utvecklar hans nya roll:
-Jag kommer att hjälpa till med feedback och så. Det är en ganska liten omfattning. Jag har väl själv bromsat lite nu efter utmattningen jag haft så att jag inte tar på mig för mycket och det har ju klubben också förståelse för. Så det känns bra. Jag ska bara vara tillgänglig för målvakterna och hjälpa dem. Sedan om jag känner att jag börjar få mer energi så är det möjligt att vi utökar rollen, men det är inget vi pratat något mer speciellt om utan det får vi ta då.

Timo Oksanen har finska Narukäri som moderklubb och kom till Bollnäs säsongen 2000/2001. Timo var finsk landslagsmålvkt i tretton säsonger och var även en sväng i Ryssland där han stod i mål för klubben Ural Trubnik.

Läs också