Elitserien – Rekordintresse i Lidköping!

Sparbanken Lidköping Arena Foto: Bandyworld (C)

Rekordförsäljningen av årskort är nära att bräckas – nästan 2000 sålda!
I fjol spräcktes rekordgränsen på 2000 sålda årskort i mitten av oktober, nu är 1950 årskort sålda och då är inte augusti ännu riktigt slut.

Intresset kring Villa Lidköping och bandyn i Sparbanken Lidköping Arena har alltid varit stor. Men inför säsong 2015/16 ökade intresset, tillsammans nådde vi en gräns som vi länge siktat på, över 2000 sålda årskort. Efter SM-finalen i mars så började arbetet inför en ny säsong och Sveriges bästa bandypublik har återigen visat intresse för Villa Lidköping, vilket vi ser på antalet sålda årskort.
– Det känns ju fantastiskt att det stora intresset kring vårt elitlag fortsätter på den höga nivå som det gjort de senaste säsongerna, vi är ödmjukt tacksamma, säger Jonas Johansson och fortsätter:
– Vårt mål är att göra Sveriges bästa bandyarrangemang och vara i toppen av idrottsarrangemang överlag inom svensk idrott. Dessutom är vårt logeplan fortsatt populärt och i princip slutsålt under hela grundserien, det finns dock platser kvar att boka i Restaurangen. Vi ser fram emot ytterligare en rolig säsong i bandyns mecka, säger en glad klubbchef, Jonas Johansson via klubbens hemsida.
Den 21 oktober är säsongens första seriematch mot Sandvikens AIK i Sparbanken Lidköping Arena, då vet vi om vi kan skriva in en ny rekordsiffra i historieböckerna. Men först startar vi denna vecka med en träningsmatch i Vänercupen mot Gripen Trollhättan på onsdag, matchstart 19.00.

Läs också