Skadebekymmer övergående i Sirius

Sirius fick storstryk mot Sandviken i den sista omgången. Sirius hade flera spelare borta tillföljd av sjukdom och skador. Det mesta talar för att både Patrik Johansson och Lars Fall finns på isen vid första kvartsfinalen mot Bollnäs på onsdag, skriver UNT.

Patrik Johansson råkade på fredagen ut för en bilolycka i Uppsala som tvingade honom att vila från Sandvikenmatchen. Han blev i sin bil påkörd bakifrån av en annan bil då han stod och väntade vid ett övergångsställe. Han hade ont i både nacken och ryggen efteråt. Det mesta för att det blir match på onsdag, säger Johansson vars formkurva pekat spikrakt uppåt efter jul, skriver UNT vidare.

Lars Fall var inte heller med mot Sandviken på grund av ljumskont. Han är inställd på att spela när det blir slutspelsmatcher. – Det finns inte på kartan att vika ner sig nu när det roliga börjar. Jag biter ihop om det behövs och finns på isen på onsdag, säger han.

Däremot är Andreas Werner troligen inte med. Även här är det ljumskarna som spökar. För Werner kom problemen smygande efter jul och när han åkte på en smäll i matchen mot Vänersborg i slutet av januari var det helt klippt. Sedan dess har det i stort sett bara blivit rehabträning.

John Nilsson fanns inte heller med mot Sandviken på grund av sjukdom.

Läs också