Inga ändringar i Edsbyn

Edsbyn säger till Hela Hälsingland att man inte gör någon matchändring och Felix Phersson är fortsatt sjuk. Vad förväntar du dig för matchbild? – Det kommer att bli lika tufft som nere i Stockholm. men vi känner bara att det är skönt att det sparkar igång igen och vi har väntat på den här matchen. Vi är riktigt laddade och jag hoppas att det verkligen är vår tur att vinna i kväll, säger Thörnberg tränare i Edsbyn.
Thony Lindquist, SAIK, säger till Gefle Dagblad: – Vi kan så mycket mera än vi visade i tisdags och ändå vann vi. Vi har mest åkt av oss på träningen men har pratat desto mer. Vi har påpekat att vi måste vara tydligare mot varandra och vässa på defensiven. – Nu blev det för spretigt. Vi fick dåligt med omställningar mot dom och det måste också bli bättre. Vi spelar med exakt samma lag som senast.

Andreas Westman, Västerås, säger till VLT: – Det var en oerhört jobbigt suddenförlust senast. Samtidigt känner vi att vi kunde ha vunnit den här matchen, vi skapade lägen och var starkare fysiskt än SAIK på slutet. Känslan är att vi kan driva det här fullt ut. Vi tror stenhårt på att gå vidare och det här ändrar ingenting, säger Westman.

Matcher i kväll:
Edsbyn – Hammarby
Villa Lidköping – Broberg
Sandviken – Västerås SK

Läs också