Tränarnytt: Magnus Muhren tillbaka i Sandvikens AIK

Foto: Johan Lindstedt, Bandyworld (C)

Magnus Muhren tillbaka i Sandvikens AIK som ny tränare med Magnus Edlund. Samtidigt har Magnus Brodén valt att lämna klubben.

– Det känns bra och ska bli roligt att träna Sandviken. Det blir en ny utmaning för mig att testa på att vara huvudtränare. Jag förstod i diskussionerna med SAIK att de letar tillbaka till vad Sandviken har haft tidigare – både vad gäller spelidén men också ungdomsverksamheten och varumärket som helhet. På så sätt kändes det som att tajmingen var bra. Jag vill engagera mig och vara med och bygga något nytt, både sportsligt och vid sidan om, säger Magnus Muhrén.

Magnus Edlund, som även han har en lång bakgrund inom klubben, kommer att ingå i ledarstaben som assisterande tränare. Magnus har varit ungdomsledare under många år och tränar just nu SAIK Bandys U20-lag.
– Magnus är en stark person med en tydlig idé om hur han vill att bandy ska spelas. Han har bra erfarenheter med sig och blir en bra länk mellan herrlaget och ungdomslagen med bra kontakter i lagen, berättar Magnus.

Läs också