Tillberga och Vänersborg fixade nya kontrakt

Elitseriekval
Tillberga ledde över Örebro SK med 2-0 i halvtid och när man utökade ledningen till 4-0 rann det i väg. Siffrorna blev till slut hela 6-0. Tillberga vann med uddamålet i den första matchen med 3-2.

Ale Surte började bäst i den andra matchen mot Vänersborg. Surte lyckades dock inte få nollan spräckt. Det var istället Vänersborg som tog ledningen, men Surte kvitterade. Därefter var det dock inget större snack om att IFK Vänersborg var det bättre laget och vann med 9-2. Därmed är IFK Vänersborg klart för Elitserien även nästa säsong

Allsvenskt kval Frillesås petade ner Otterbäcken
Köping och Jönköping har tagit chansen och kvalat sig kvar till Allsvenskan efter ha besegrat Djurgården respektive Skirö.
Det gick inte vägen för Otterbäcken som förlorade första matchen mot Frillesås och låg under med 0-3 i halvtid. Otterbäcken har genom Henrik Gullberg reducerat vid två tillfällen och Frillesås kom upp till 3-3, men Frillesås var starkare för dagen och vann med 6-3. Mikael Eklöf var den stora matchvinnaren och gjorde 4 mål. I den första matchen som spelades mellan Karlsborg och Västanfors slutade 4-4.

Läs också