Spelernytt: Patrik Johansson lämnar Vetlanda BK

Patrik ”Putte” Johansson lämnar Vetlanda BK eter tre säsonger. Den gångna säsongen var hans poängmässigt bästa med 24 mål och 4 assist, vilket gav en 14:e plats i Elitseriens poängliga.
Men efter tre säsonger. Patrik Johansson hade ett 1+1-kontrakt. I samband med att kontraktet skrevs flyttade Patrik till Göteborg tillsammans med sambon. ”Putte” väljer nu att utnyttja möjligheten att säga upp kontraktet med hänvisning till familjesituationen, skriver klubben på sin hemsida där Patrik uttalar följande:
– Jag vill tacka Vetlanda BK som klubb och alla runt omkring för mina år i klubben. Jag är glad över att ha fått chansen att vara med och bidra till laget de senaste tre säsongerna och kommer bära med mig många härliga minnen. Det har varit grymt roligt att vara med och spela den offensiva bandyn som VBK spelar och jag kommer sakna många vänner i och runt laget.
– Jag och min sambo har bestämt oss för att hitta en annan lösning där vi får spendera mer tid tillsammans och VBK har varit förstående för detta. Jag önskar klubben all lycka framöver.

Patrik Johansson har ett förflutet i Nässjö IF, IFK Kungälv och IK Sirius. Närmare Göteborg finns elitserienykomlingen Frillesås. Bandyworld har sökt Patrik utan framgång.

Bandyworlds sammanställning av Vetlanda BKs kontraktsläge finns här >>
Läs också