Spelarnytt: Niklas Prytz har nytt kontrakt med Bollnäs

Målvakten Niklas Prytz fortsätter i Bollnäs GIF ytterligare två säsonger.
-Vi har väl egentligen varit överens och vetat var vi haft varandra sedan slutet på säsongen egentligen. Jag fick reda på ganska tidigt att föreningen ville ha mig kvar och jag hade också ambitionen att spela kvar så det tog väl ungefär två sekunder att lösa det hela när vi väl satte oss ned. Sedan är det ju så att för varje år funderar man väl lite mer, men samtidigt landade jag ganska snabbt i att jag ville fortsätta, kommenterar Niklas kontraktsförlängningen till klubbens hemsida.
-Vad gäller säsongen som gått tycker jag själv att jag gjorde en av mina bättre säsonger. I alla fall under serien. I slutspelet kom jag inte upp i nivå men det gjorde vi inte som lag heller. Vi kommer inte upp på den nivå som vi vill prestera. Men jag tycker att jag tog några kliv den här säsongen så jag är rätt nöjd med den i det hänseendet.

Niklas delar målvaktssyslan med Patrik Aihonen.

-Vi är båda så vana med det nu så det är inga problem vare sig för honom eller för mig. Samtidigt så kämpar ju både han och jag för att få spela varje match, så det är klart att man vill slå varandra på fingrarna där och bli förstemålis. Men vi är som sagt vana och samtidigt kan det vara en trygghet för laget att vi har två målvakter som är inspelade, säger Niklas vidare till Bollnäs hemsida.

Läs också