Kvällens matcher: Viktigt möte i Kalix

Två matcher är inställda i Göteborg och Söderhamn. I Stockholm ska det spelas, inget annat har framkommit. I går snackades det om 90% sannolikhet för match i Stockholm, men Hammarby har klart meddelat att matchen ska spelas.

Det kommer inte bli några bra förhållanden när Hammarby tar emot Villa Lidköping. Mycket spel över huvuden och vi har två målskyttar av rang i båda lagen. Patrik Nilsson och David Karlsson. Nu finns det fler som kan göra mål förstås. Stefan Erixon i Hammarby gjorde två mål sist medan Jesper Bryngelsson i Villa Lidköping har sparat på målskyttet så här långt år. Jesper gjorde ett mål mot Sandviken. Calle Rutqvist i Hammarby skadade sig på träning och spelar inte i kväll. – Pelle Einarsson är i träning men det dröjer några matcher innan han är aktuell för laget. Robert Rimgård går in på backen, och Willy Johansson blir med i laget, säger Stefan Karlsson i intervju på Hammarbyshemsida.
I Villa Lidköping fick Erik Olovsson hjärnskakning i matchen mot Sandviken sist och ersätts av Tim Persson.

Kalix ger allsvensk hemmacomeback mot Tillberga. En viktig match för båda lagen. Det är visserligen en lång serie, men den klara förlusten senast på Edsbyn måste följas upp med något bättre för att inte Tillberga ska få samma start som ifjol. Kalix har ett ungt lag och tar en match i taget.
Övriga matcher:
Sandvikens AIK – Vetlanda
Det är två lag som vann sina matcher senast. Vetlanda vann överraskande mot Broberg, medan SAIK hade 100%-ig utdelning mot Villa. Johan Löfstedt möter sin gamla moderklubb i Vetlandaför första gången. SAIK är numera skadefritt. Vetlanda har rutinerade Fredrik Rinaldo på skadelistan.
Edsbyn – IFK Kungälv

Mer kommer om samtliga matcher

 

Läs också