Kvällens matcher

Broberg Söderhamn har gjort två svaga insatser på sistone. I alla fall om man ska ta sig till slutspel. I dag kommer Hammarby på besök. Ett lag som har skadeproblem. Patrik Nilsson lär vara på väg tillbaka. Rimgård var tillbaka sist i segern mot Kalix. I Broberg kommer Jonas Nygren tillbaka efter en tids skada. Han har inte spelat de tre senaste matcherna och spelade krasslig de tre första. Rober Dammbro kan möjligen spela i kvällens match efter ljumskproblem.

Bollnäs GIF gick på en mina mot Tillberga, men laget har varit stabilt utan att imponera. IFK Vänersborg efter två raka segrar hänger nog en förlust nära i kväll.

Västerås SK imponerar i ABB Arena. I dag ska inte GAIS ha en chans. GAIS är som alla vet betydligt bättre än befarat. Väserås väntas dock vara både ett och två nummer större än sina motståndare i kväll.

Sandvikens AIK spelar mot IFK Kungälv. SAIK fick sig en känga senast mot Väserås SK. Revanschsuget SAIK kan bli svårstoppat för kex-laget. Intressant notering i dagens GD. Mikko Aarni är fortfarande mållös och Linus Forslund har endast gjort tre mål. När Christoffer Edlund är skadad har det varit Johan Löfstedt som svarat för målgörandet. Utöver Edlund är Mikael Nilsson och Joakim Bergman skadade. IFK Kungälv är skadefritt. Kex-laget har inte imponerat på bortaplan. Trots starkare trupp i år så är det på Skarpe Nord laget skördar framgångarna. Man har trots allts nått 2-2 mot Edsbyn, men föll samtidigt mot Bollnäs i sin senaste bortamatch med 7-2.

Allsvenskan Norra
Ljusdal – Västanfors
Tellus – Örebro SK
Uppsala NIK – Köping IS
Finspångs AIK – Katrineholm VBS

Allsvenskan Södra
Mölndal – Boltic
Nässjö – Gripen
Blåsut – Stjärnan
Jönköping – IFK Motala

Läs också