Imponerande storseger av SAIK

SAIK fortsätter att imponera med 11-0 borta mot IFK Vänersborg och med fem mål av Christoffer Edlund. De 1 521 stora hemmapubliken hade inte mycket att glädjas åt denna afton.
Edsbyn övertygade med att vinna hemma mot IFK Kungälv med 14-2 inför 1 437 åskådare. Mattias Hammarström och Michael Jernberg gjrode 3 mål för Edsbyn. Edsbyn tar steget upp till fjärdeplatsen i och med segern i en haltande tabell.
Broberg gjorde livet fortsatt surt för Katrineholm Värmbol. Segersiffrorna skrevs till 11-1 inför 900 åskådare. Katrineholm inledde dock målskyttet med ett hörnmål i den sjunde matchminuten och det dröjde till 16e matchminuten innan Broberg lyckades göra mål. Innan halvlek gick dock Broberg upp till 5-1. Ted Bergström gjorde hela sju mål för Broberg.
Villa Lidköping vann åter efter förlusten mot Sirius. Idag besgerades Falu BS med 7-0 (4-0) inför 2 032 åskådare. Daniel Andersson gjorde fyra mål för Villa och Peter ”Prinsen” Karlsson utsågs till bästa spelare i hemmalaget. Det var inte en av Villas bättre matcher i år rapporteras det från Isstadion i Lidköping. Villa befäster sin position i topp tillsammans med SAIK. Villa har dock en match mindre spelad.
Inför 1 546 spelades en jämn och dramatisk match mellan Västerås SK och Bollnäs. Västerås hämtade upp ett 2-5 underläge de sista tjugominuterna och lyckades kvittera på övertid. 3-5 och 5-5 kom båda på hörna. Jonas Nilsson gjorde två mål för Västerås SK och Ville Altonen och Per Hellmyrs gjorde två mål för Bollnäs. Bollnäs ligger kvar på tredje plats och Västerås SK tog sig upp till en femte plats. Hammarby, Vetlanda och Haparanda börjar sladda, men har dock en eller två matcher färre spelade.

Läs också