Seriefinal i Elitserien

Spela Bandy på Oddset? Dagens matcher finns med

I kväll tar serietvåan Edsbyn emot seriledaren Sandvikens AIK. En ren seriefinal mellan två lag som vunnit sinaste senaste matcher. Edsbyn har hela 16-0 på sina senste två matcher mot Hammarby och Västerås!

– Vi går från klarhet till klarhet och tycker själva att vi kan ta ytterligare steg. Det viktiga är att vi fortsätter prioritera defensiven och behåller farten från de senaste matcherna. Vi ska fokusera på våra egna kvaliteter, säger Simon Jansson till Hela Hälsingland om Edsbyns framfart så här långt.

SAIK har skakat av sig förlusten av tränaren Thony Lindqvist till Dynamo Moskva. Samtidigt har det blivit segrar utan skadade Christoffer Edlund. Förvånande? – Jo, lite förvånande är det kanske. Men vi har ju ett offensivt tänk och det blir mycket mål ändå även om ingen vräker in dom som Christoffer. Mot lag som Kungälv och Gais hade han ju gjort fyra eller fem på egen hand, säger SAIK tränaren Isaksson till Gefle Dagblad, som nu betonat försvarsspelet inför kvällens seriefinal.

Mattias Hammarström i Edsbyn, lagets bäste målskytt med tio mål, är avstängd på grund av ett matchstraff senast. Mikael Nilsson i SAIK var med senast men spelar idag från start i backlinjen.

Läs också