Det tätnar

Det har hårdnat till rejält i Elitserien. Lagen fortsätter att överraska med både vinster och förluster. Supportrarna i bandysverige kan inte känna sig lugna för en säker seger. Så ska det vara.

Hammarby och Kungälv spelar en intressant match. Hammarby ser matchen som en slutspelsplats i kampen om att nå en fjärde plats.

Villa Lidköping jagar också fjärde plats, men har fått grus i maskineriet efter skador och sjukdomar. Sirius jagar vidare efter en slutspelsplats.

Vänersborg ser ut att kommit ur en djupsvacka och spelar helt jämt med ”givna” slutspelslag. Kampen om nytt kontrakt är hård, men Vänersborg är för bra för att åka ur?

Kalix kämpar hårt för nytt kontrakt. I dag är det formstarka Broberg som är på besök.
Bland lagen som spelar om nytt kontrakt återfinns Vetlanda som idag har Edsbyn på besök. Edsbyn ligger bra till i tabellen, men har emellanåt fallit igenom helt.

TV-matchen i kväll är mellan Västerås SK och Bollnäs. Intressant match. Västerås har imponerat stort i ABB Arena och är möjligen Sveriges bästa hemmalag tillsammans med Kungälv. Hår står sig serieledarna Bollnäs i Västerås?

GAIS tar emot Tillberga och ska försöka ta revansch för nederlaget i Västerås. Nu väntas kulingvindar och regn in över Göteborg. Så det finns risk för att matchen kan blåsas av. Ale Arena finns numera tillgänglig för spel inomhus. Väljer GAIS att flytta matchen om så behövs?

Läs också