Västerås eller Hammarby för SAIK?

I kväll avgörs den återstående kvartsfinalen när Västerås och Hammarby möts i den femte och avgörande matchen. Mycket folk väntas på ABB Arena i Västerås.

På frågan vad som krävs för att vinna i kväll? – Det är som det har varit varje match. Det lag som vågar mest vinner, att man går in för det. Hammarby är rätt likt Vänersborg, de backar hem mycket. Så vi ska vara på plats och ta för oss, säger Ted Andersson i Västerås SK till klubbens hemsida.

Vad kommer ni att lägga mest fokus på?
Det vi ska göra framåt. Att vi fortsätter som vi gjort tidigare under säsongen, att våga utmana och gå för det. Det går inte att tänka på vad de andra kan hitta på, allt fokus ligger på vårt egna spel.

På Hammarbys hemsida ställer man frågan till Ulf Einarsson hur är känslan inför sista kvarten? -Det känns kanonbra. Vår form är ständigt stigande. Bättre och bättre går det. Att åka till Västerås för att spela kvartsfinal, är en rolig och spännande utmaning, säger Ulf Einarsson.

Stefan Karlsson, tränare i Hammarby, kommenterar senaste matchen: -Vi gjorde en riktigt stabil insats. Vi fortsatte spela på den nivå vi hade redan i fredagsmatchen. Vi skapade mängder av chanser framåt och hade dessutom ett bra försvarsspel. -De såg trötta ut och det var vi som såg till att de blev det.

Hur ska ni vinna den femte kvarten i morgon? -Vi fortsätter på den inslagna vägen. När vi spelar på den nivån så vinner vi. Alla spelare är tillgängliga. Anders Persson och Kasper MiIerud fortsätter som junioravbytare, men i övrigt tar vi ut det slutliga laget imorgon, avslutar Stefan Karlsson på Hammarbys hemsida.

Läs också