Silly Season: Norin i samtal med flera lag (Uppdaterad)

IFK Vänersborg vänder blickarna mot SM-finallaget Villa Lidköping i sin jakt på nyförvärv, skriver TTELA. Vänersborg är intresserad av ytterhalven Christoffer Norin, 20. – Jag pratar med flera klubbar, IFK Vänersborg är en, bekräftar Christoffer. Även Sirius är intresserad av Christoffer Norin, skriver NLT idag.

Vänersborg verkar jag en ersättare till Viktor Weiselius, 33, har i princip spelat ytterhalv i IFK Vänersborg i 17 säsonger, uppger TTELA. Kontraktet har löpt ut. – Vi för en dialog, säger IFK:s spelaransvarige Tommy Hjert angående Weiselius.

När det gäller Norin, vars kontrakt med Villa Lidköping gick ut den 31 mars, så bekräftar Villa-spelaren själv kontakten med Vänersborg: – Jag pratar med flera klubbar, och IFK Vänersborg är en, men det handlar ännu så länge bara om ett samtal.
Den gångna säsongen spelade han i runda tal hälften av matcherna i elitserien och slutspelet, där konkurrensen från Patrik Gustafsson och Henrik Larsson från och till höll Christoffer utanför laget.

En Lidköpingsgrabb som representerat både Lidköpings AIK och Villa Lidköping så här långt. Hur ställer du dig till ett nytt klubbyte? – Det kan jag tänka mig, absolut, men jag har inte funderat så mycket ännu. IFK Vänersborg är lika intressant som alla andra lag, säger Christoffer till TTELA.

Bandyworld noterar att högerhalven och Lidköpingssonen Erik Schön lämnade Villa Lidköping i fjol för Gripen Trollhättan efter begränsad speltid. Erik Schön har reprensenterat U-landslaget, så nog är konkurrensen hård.

Läs också