Silly Season: Lars Fall återvänder inte till sin hemmaklubb Ljusdal

Under förra veckan skrev Misha Svechnikov på för ytterligare en säsong i Dynamo Moskva, detta till Ljusdals BK:s stora förtret. Och nu kommer nästa dråpslag för det nya elitserielaget, skriver Ljusdals-Posten. Ljusdalsfostrade Lars Fall, som senast spelade i moderklubben som utlånad från Vänersborg säsongen 2005/2006, tackar nej till att återvända hem.
– Jag har fört samtal med LBK, det har jag. Och jag tycker det är fantastiskt att laget är klart för elitserien igen. Men jag trivs för bra i Mellansverige för att flytta hem just nu, säger Lars Fall.
Och faktum är att han inte bara är och har varit jagad av Ljusdals BK. Elitserieklubbarna står på kö för att locka till sig Sirius lagkapten. – Det finns flera klubbar med i bilden, jag träffade en av dem i måndags faktiskt.

Han vill inte berätta vilka klubbar det rör sig om, men han träffade en klubb i måndags. Ljusdals-Posten erfar att det rör sig om Villa Lidköping, Vänersborg och Hammarby. Han säger att Sirius är en av klubbarna och på ett sätt känns det ju som att det blir svårt att lämna Sirius. Jag skulle vilja ta lite revansch där också efter säsongen som inte gick så bra.

Läs också