Silly Season: Jonsson stannar i Hälsingland – I vilken klubb?

Daniel Jonsson uppvaktas av Bollnäs och Edsbyn, uppger Hela Hälsingland. – Jag bestämmer mig till veckan, säger den 30-årige ytterhalven, säger han till tidningen. – Det är inte alls troligt att han spelar i Bollnäs nästa säsong, säger sportchefen Sören Persson till Söderhamns Kuriren.

– Jag har förhandlat med tre klubbar. Men vi ska få tillökning i familjen i sommar så det är svårt att flytta härifrån, säger Jonsson till tidningen utan att gå in på vilka klubbar det handlar om.

Enligt tidningens uppgifter är det Edsbyn som ska vara det hetaste alternativet. Daniel Jonsson blev av med sin landslagsplats under säsongen och en av anledningarna till att han funderar på ett klubbyte är de bättre träningsförhållandena som Edsbyn erbjuder i och med inomhushallen.

Daniel Jonsson, mittfältare, spelade samtliga 26 matcher för Broberg Södderhamn i Elitserien, utan en enda utvisning. Daniel svarade för 22 poäng varav 18 assist. Tre av hans gjorda mål kom på hörna. Det blev tre matcher för Daniel i slutspelet.

Läs också