Silly Season: Pär Törnberg och Edsbyn går skilda vägar

Pär Törnberg och Edsbyn går skilda vägar. I ett pressmeddelande skriver föreningens sportchef Karlsson och Pär Törnberg följande:
Edsbyns IF Bandyförening och Pär Törnberg har efter en säsong beslutat sig för att gå skilda vägar, båda parter är helt överens om att detta för tillfället är bästa lösningen. Inga hard-feelings finns mellan parterna och någon gång i framtiden hoppas båda parter återigen på ett samarbete. Edsbyns IF Bandy vill tacka Pär för den gångna säsongen och önska honom lycka till framöver.
Inga övriga kommentarer/uttalanden angående detta kommer att göras.
/Edsbyns IF Bandy genom sportchef Stefan Karlsson och Pär Törnberg

Till Ljusnan vill inte Pär Törnberg säga något om vilken klubb som kan vara aktuell, men utesluter inte utländsk klubb. Bollnäs sportchef Sören Persson, säger till tidningen, att man är intresserade av alla duktiga spelare och Pär Törnberg är en av dem.

Pär Törnberg, 31 år och mittfältare, spelade 25 matcher i Elitserien för Edsbyn. Svarade 24 poäng varav 16 assist. Pär gjorde sex spelmål. I slutspelet, kvartsfinalen mot Sandvikens AIK, blev det fem matcher och tre mål på hörna. Han svarade dessutom för en assist. Han samlade endast ihop tio utvisningsminuter på 30 matcher.

Läs också