SillySeason: Örebro på väg att värva från svåraste konkurrenterna?

HT Bandy och Kalix Bandy verkar tappa varsin spelare till konkurrenten Örebro SK, skriver NSD. Försvarsspelaren Lars Edvartsen som var på väg att lämna HT Bandy till förmån för Kalix Bandy har nu bestämt sig för Örebro SK. Under tisdagen meddelade Edvarten sin förra klubb sitt beslut. Samtidigt är den hårdskjutande mittfältaren/forwarden Jimmy Berglund, senast i Kalix Bandy, också på väg till Örebro SK. Det är dock inte klart till hundra procent, enligt Berglund.

– Troligen blir det så. Men innan jag har skrivit på pappren så är det inte klart, säger han till tidningen.

Ny målvakt till Örebro – men ”diverse bandysidor har fel”

Bandysverige.se ”twitter” påstods det att målvakten Mats-Olof Hallmans, 34, lämnar BK Derby (Linköping) för spel i Örebro SK, en klubb han tidigare representerat. Örebro SK dementerar uppgifterna på sin hemsida att diverse bandysidor har fel. Det är

I går träffade ÖSKs klubbdirektör Johansson lagets nye målvakt (som ersätter Sebastian Karlsson) och det är inte Mats-Olof Hallmans som det stått på diverse bandysidor: – Nänä, jag har snackat med Eklind (ordförande) om det där och ingen av oss vet hur det ryktet kommit igång. I det här fallet, givet att vi kan komma överens, så värvar vi en ung målvakt som vi menar har potential.

Johansson har i dagarna dessutom skickat iväg ett färdigförhandlat kontraktsförslag till en utespelare som spelat i högsta serien den gångna vintern: – Det stämmer och jag berättar inte vem han är än, återkommer om några dagar.

Läs också