Elitserien: Vänersborg – Vetlanda

I dag är det TV-match i TV 4 Sport. Matchen som visas är Vänersborg som tar emot Vetlanda. Vetlanda har fått i hop det bra i år. Fjolårets svaga inledningar på matcherna för en stark återhämtning är historia. Vetlanda vann senast med 6-4 (3-2) mot Bollnäs, men laget var bättre än vad siffrorna visar, enligt lokal media. Siffrorna kunde ha varit 5-1 i första och lika stor i andra. Bollnäs är bra på fasta situationer och de målen räknas förstås lika mycket. Det är något som Vänersborg är tacksamma för. IFKs mål har mestadels kommit på fasta situationer. 77% av målen i Vänersborg kommer på fasta situationer. Sämst på fasta situationer är GAIS med blott ett frislagsmål. Inte en enda hörn eller straffmål trots 64 försök.

Trots att Vetlanda överraskat positivt så ger laget 3,00 ggr pengarna på Svenska Spels Oddset i kväll. Vetlanda är så här långt obesegrade på bortaplan med en seger och två oavgjorda matcher.

Här kan du spela Bandy på och

Hammarby, Sandviken och Villa Lidköping gör flest spelmål i serien. Vänersborg och Västerås (Bilden Oscar Robertsson när Västerås tränar hörnor) är de lag som gör flest hörnmål. Det är inte bara Joakim Hedqvist som kan göra mål i Vänersborg på hörna. Han har ”bara” svarat för ett av tre Vänersborgsmål på hörna.

Matchen visas på TV4 Sport och det finns Live Odds finns hos

Glöm inte att stödja ditt favoritlag i Bandy på Svea hos . Har du inget spelkort hos kan du öppna ett konto här och dessutom få

I morgon färdigspelas omgången och då finns det för den intresserade möjlighet att ta hem en storpott genom att tippa tre matchresultat rätt. Det är inte mindre än 596 962 kronor i potten till onsdagens Bandy-Bomb.
Matcherna i bomben är Bollnäs – Sirius, Edsbyn – Västerås SK och Hammarby – GAIS. I spelet gäller det att tippa rätt match resultat och man får gardera med fler möjliga resultat. Bandyworld tippar: Match 1: 4-2 2: 5-3 3: 5-2

Här hittar du Bandy-Bomben på Svenska Spel.

Läs också