Elitserien: Zeke och Dino SAIKs nya tränareHandla julklappar? Titta in hos HappyDay och få en lugn och skön jul i god tid!

Daniel ”Zeke” Eriksson och Stefan ”Dino” Söderholm kommer från och med idag att vara herrlagets nya tränarduo. Även Henrik Hagberg kommer att få en mer aktiv ledarroll. Därmed lämnar Peter Isaksson och Håkan Pettersson sina uppdrag som tränare för laget, skriver SAIK på sin hemsida.

Efter en framgångsrik försäsong har SAIK:s herrar haft en tung start på elitserien och ligger nu på en nionde plats i tabellen.

– För att få in nya influenser och ny energi i laget har vi fattat beslut om att skapa en förändring på ledarsidan. Isak och HP har bidragit med mycket för laget och vi är tacksamma för deras insatser som bland annat ledde till ett SM-guld förra säsongen. Förhoppningen är att vi får in lite ny energi och nya idéer för att ge laget en nytändning, säger sportansvarige och nya tränaren Daniel.

Både Daniel och Stefan har en lång karriär som bandyspelare. Stefan spelade i SAIK fram till säsongen 2008/09. Daniel slutade som bandyspelare för två säsonger sedan och övergick då till en roll som sportansvarig i föreningen, ett uppdrag han kommer att kombinera med sin nya roll.

Läs också