Elitserien: Nya matcher i kväll


Vill du spela på matcherna på? Kvällens bandymatcher finns på och


Handla julklappar? Titta in hos HappyDay och få en lugn och skön jul i god tid!

IFK Vänersborg åker till Söderhamn, utan tränare. Vem tar tag i den unga truppen? Eller som Villas Magnus Nordin kommenterar på twitter: ”3 tränare till som tvingas lämna alltså. Jag skriver tvingas för inte har de 3 B fattat sitt beslut utan påtryckningar från styrelsen. Avslutningsvis tycker jag synd om vissa spelare i truppen som behöver trygghet och stabilitet för att fortsätta utvecklas”. Söderhamnsbröderna har efter en fin uppåtgående trend haft lite motigare i slutet. I dag får man klara sig utan Gabriel Bridholm som fick rött kort senast.

På Twitter: Fagerström skriver: Cirkus Vänersborg fortsätter! Kommer till Lisch , bussen går sönder och ersätts av denna! http://instagram.com/p/S7auQILLgO/

Hammarby tar emot Vetlanda i kväll. Efter att ha blivit utspelade mot Villa Lidköping gjorde man en jämnare match mot Edsbyn i onsdags. Tredje tuffa matchen för Vetlanda. Einarssons har en egen liten kamp i matchen. Hammarby kommer till matchen efter en viktig seger mot Kungälv.

Edsbyn vann senast mot Vetlanda. Hörnskyttet fungerade inte sist, förrän Mattias Hammarström fick till en i andra halvlek. Sirius kommer utvilade och både Niklas Hellqvist och Patrik Johansson är åter skadefria och kommer att spela, en klar förstärkning till ett lag som varit i källaren och vänt?

Läs också