SM-Slutspelet: I dag börjar det…

I dag börjar kvartsfinalserien som spelas bäst av fem matcher.
Broberg Söderhamn tar emot Hammarby, som valde Broberg som motståndare och inte Västerås SK som många trodde det skulle bli. Bandyworld tror att Hammarby kommer att få det rejält tufft mot Broberg, trots avstängningarna på twitterduon i Broberg. Hammarby är fortsatt favorit, men det kommer att gå till fem matcher.

Västerås SK mot Villa Lidköping är dagens andra match som startar kl 13:15 i dag. Villa Lidköping är självklar storfavorit. Västerås har haft det rejält jobbigt. Spelare lämnade tidigt laget i höstas, tunn trupp där många juniorer fått ta ansvar samt en del skadeproblem. Dessutom har Västerås SK haft hög profil i sitt letande av nya spelare till kommande säsong och vad ger det för signal till sina spelare som spela i Västerås idag? Johan Esplund är en jätteförstärkning, men till nästa säsong. Däremot får Peter ”Prinsen” Karlsson lånet från Villa över säsongen spela i kvartsfinalserien.
Ett friskt och skadefritt Villa är ett nummer för stort för Västerås, men underskattning har gett flera lag problem förr..

Övriga matcher lite senare under dagen – följ Bandyworld nu är det dags för slutspelet.

Svenska Spels vinnarodds: SM-guld
Spelstopp:2013-03-17 15.00
Hammarby 2.80
Villa Lidköping 2.80
Sandviken 4.25
Edsbyn 6.00
Vänersborg 23.00
Broberg/Söderhamn 30.00
Bollnäs 30.00
Västerås 40.00

Läs också