Spelarnytt: Landslagsspelare förlänger med Neftyanik

Dags för Allsvenskan i Fotboll

En av SKA Neftyaniks viktigaste spelare kommer att fortsätta att spela för klubben. Det är Kazakstans landslagsspelare Sergei Pochkun som har tecknat ett nytt avtal med klubben för för ett år. Senaste säsongen spelade Sergei för laget 35 officiella matcher för laget. Tre i World Cup, sju i ryska cupen (6 mål, 3 assist), 25 i den ryska ligan (15 mål). Dessutom blev Pochkun bronsmedaljör med Kazakstan för andra VM- följd.

Sedan tidigare har Christian Mickelsson valt att förlänga med Neftyanik. Christian gjorde 32 mål på 37 serie och cupmatcher.
Mittfältaren Dmitry Starikov, skrivit på ettårigt avtal med klubben. Dmitry lånades av Dynamo Moskva i fjol. Han spelade 34 matcher för SKA i cup och seriespel. Det blev tio mål och åtta assist.
Även mittfältare Eugen Steblecov har förlängt med SKA. Kontraketet är på två år. Det är Neftyaniks mest erfarna spelare och kommande säsong kommer han vara lagkapten.

SKA har värvat Kuzbass Alexander Antipov för de kommande två säsongerna. 24-åringen spelade senaste säsongen 34 matcher och gjorde 6 mål och svarade för 21 målgivande passningar i cup och serie.

På förlustsidan återfinns Tobias Holmberg som lämnar för spel i svenska Elitserien och Västerås SK.

Läs också