Spelarnytt: Prinsen skadefri och klar för IFK Kungälv78 Peter Prinsen KarlssonPeter Prinsen Karlsson är klar för IFK Kungälv. Prinsen är skadefri och har kunnat träna för fullt under sommaren igen efter sin efterhängsna axelskada. En skada som hämmade honom under sin sejour i Västerås SK i vintras.

Prinsen fick en trist säsongsavslutning 2011/12 med Villa Lidköping och missade bland annat SM-finalen mot Sandvikens AIK. Under fjolårssäsongen med Villa och Västerås SK hämmades Prinsen av sin axelskada och kunde inte göra sig själv rättvis.

Även Sebastian Isaksson, 31 år, är klar för IFK Kungälv. Sebastian kommer närmast från Lidköpings AIK. Sebastian är son till Olle Isaksson som tidigare har varit tränare för IFK Kungälv.


– Kroppen känns bra nu. Jag spelade de sista matcherna med Västerås förra säsongen och har kunnat träna på för fullt under sommaren. Det känns bra att jag får en hel försäsong nu vilket gör att jag kan konkurrera på samma villkor som alla andra, säger Peter Karlsson till IFK Kungälvs hemsida, som valde mellan att fortsätta att spela i Västerås eller byta klubb till Kungälv.
– Jag hade en bra dialog med Västerås, men det kändes rätt där jag är i livet nu att välja Kungälv och den sportsliga utmaningen det blir för mig. Jag har både spelat med Ari och haft honom som tränare och vi vet var vi har varandra och den här lösningen känns bäst för mig, säger Peter Karlsson.

Läs också