Över 1 000 personer när Villa går på is i kväll!

I dag är det dags för Villas ispremiär i Sparbanken Lidköping Arena. En ispremiär som i fjol lockade nära 1 000 personer. I år blir det träningsmatch på Old Star-lag för Villas nyförvärv som presenteras i kväll.

– Vi har som tradition att göra det extra festligt när säsongen drar igång på allvar. Den här gången kommer vi inte bara att presentera våra nyförvärv. Det blir också en match mot ett Old Star-lag där många av Villas stora profiler från förr kommer att vara med, berättar Villa Lidköpings sportchef Jonas ”Sparris” Johansson.

Villa Lidköping möter Old Star-lag med de fem världsmästarna: ”Micke” Arvidsson, Christer Kjellqvist, Anders ”Kalle” Karlsson, Ari Holopainen och Pär Gustafsson. Gamla Villaprofiler som ”Matta” Bergqvist, Thommy Thomsen, Jonas Gustafsson, Jörgen Gustafsson, David Karlgren, Figge Andersson och Martin Berggren finns med i Old Star-laget.

Matchen spelas i 2 x 20 minuter och det blir givetvis även en hel del intervjuer av både nya och gamla spelare.

Villa presenterar de fem nyförvärven Jakob Säleby, Jon Karlsson, Lars Fall, Mattias Johansson, Johan Karlsson och Daniel Eriksson.

– När vi hade ispremiär med presentation av nya spelare förra året kom uppåt 900 personer. I år räknar vi med en publik på omkring 1 500, säger ”Sparris” Johansson.

Efter matchen fortsätter festligheterna i Villarestaurangen där supporters och bandyvänner får ytterligare information inför säsongen och där de kan äta tillsammans med sina bandyfavoriter.

Det är fri entré till matchen och de första åskådarna på plats kan dessutom bjudas på lite extra överraskningar.

Läs också