Hur är läget? Vad är det som händer? Stefan Erixon

10 Stefan Erixon Hammarby Vi kastar oss ut i Bandyvärlden och hör oss för med något som vill höra närmare om lite kort. Vi undrar ”Hur är läget?” eller ”Vad är det som händer?” I dag vänder vi oss till Hammarbys lagkapten och landslagsspelare Stefan Erixon för att höra varför Hammarby ställt in morgondagens match mot GAIS.

Hej Stefan Erixon! Grattis till Cup-titeln. Vad är det som händer? Andra gången i höst som Hammarby ställt in träningsmatch, hur många spelare är borta och hur illa är det med Patrik Nilsson? Patrik Nilsson skadade sig i Svenska Cupens första match och spelade inte därefter.

– Matcherna i Vetlanda i början av september ställdes in på grund av att fem ordinarie i vårt lag var uttagna till landskamperna samma helg plus att vi hade tre skador då (Adam, Rutan o Pelle). Matchen imorn mot Gais ställs in för att vi är åtta stycken i truppen som är sjuka. Sviter efter att man umgås dygnet runt under en helg i Lidköping samt att kropparna är mer mottagliga för sjukdomar efter fem matcher på två dygn…

– Glömde tacka för grattiset, tack! Patrik Nilsson är snart på banan igen.

Krya på er så att ni är friska till nästa helg!
– Tack! Vi siktar på det.

Läs också