Spelarnytt: Karlsson och Rosengren klara för Villa


Villa Lidköping BK har gjort klart med ytterligare två spelare för kommande säsong. Det Martin Karlsson som man har skrivit tvåårskontrakt med och kontraketet med Erik Rosengren förlängs. Erik har varit borta från spel de två senaste säsongerna på grund av två korsbandsskador.

Martin Karlsson Villa Lidköping Martin Karlsson, 18 år, har tränat med seniortruppen och debuterade i elitserien mot Sirius senaste säsongen. Martin tillhört A-truppen i ytterligare ett antal matcher.
– Det känns jättekul. Att få komma med i Villas A-trupp har hela tiden varit målsättningen, säger Martin.
Bandy har alltid varit sporten nummer ett och han började i skridskoskolan vid tre-fyra års ålder. Villa Lidköping har hela tiden varit klubben för Martin.
– Jag har alltid varit mittfältare, säger Martin som ser arbetskapaciteten och passningsspelet som sin främsta styrka som bandyspelare, säger Martin.

9 Erik Rosengren VillaErik Rosengren skadades i sista semifinalen 2012 och missade SM-finalen mot Sandvikens AIK. Ytterligare en korsbandsskada har satt stopp för den comeback som både Erik och alla Villaanhängare hoppats på.
Nu är Erik på väg tillbaka och klubben har förlängt kontraktet med ytterligare ett år.
– Vi vet vilken kapacitet Erik har och alla välkomnar honom tillbaka, säger ”Sparris” Johansson och fortsätter:
– Erik är en försvarsklippa med vinnarskalle. Han blir helt enkelt som ett nyförvärv när nästa säsong drar igång.

Foto: Martin Andersson  – Bengt Andersson
Foto: Erik Rosengren – Bandyworld

Läs också