Spelarnytt: Nilsson lämnar och X:t får ny position

IMG_2023Hammarby och Patrik Nilsson går skilda vägar. Patrik och Hammarby skrev inför säsongen 2013/14 ett ettårskontrakt med möjlighet till förlängning ett år, något som nu alltså inte utnyttjas av parterna.

– Det är alltid tråkigt att gå skilda vägar men nu har vi kommit överens om att vi gör så här. Jag vill tacka alla supportrar för allt stöd, både under den här säsongen, men även under mina tidigare tre år i Hammarby, säger Patrik Nilsson.

Patrik har många positiva minnen från Hammarby, inte minst från guldåret 2010:

– Självklart är det SM-guldet som värmer mest, men även fina minnen från det här året, där annandagsbandyn och första matchen på Tele2/Nya Söderstadion sticker ut lite extra. Nu får framtiden utvisa var jag kommer spela nästa säsong, men oavsett ser jag fram emot nya utmaningar och att lira bandy.

Stefan ”X:et” Erixon som ny sport- och marknadschef

Stefan X:et Erixon intar en nya position som ska stärka Hammarby organisationens kompetens och insatser på det sportsliga och marknadsmässiga planet. Stefan säger att Hammarby har fantastiska möjligheter och spännande utmaningar framför oss. Hammarby har idag en fin bredd, med elitverksamhet både på dam- och herrsidan och en allt starkare barn- och ungdomsverksamhet. Marknadsmässigt är det här områden vi ska utveckla. Det är hårt arbete som väntar men jag ser verkligen fram emot att få vara med på den här resan.

– 1 augusti börjar jag den nya tjänsten. Ska arbeta ett par månader till på mitt nuvarande jobb samt gå klart min utbildning innan det drar på allvar, säger Stefan till Bandyworld.

Läs också