Spelarnytt: Hellmyrs och Berlin klara för Bollnäs

Per HellmyrsDaniel Berlin
Daniel Berlin och Per Hellmyrs är klara för Bollnäs. Nyheten släppte P4 Gävleborg i går och bekräftades i dag vid Bollnäs GIF presskonferens. ”Per Hellmyrs återvänder hem till Bollnäs efter att kontraktet med Dynamo Moskva har brutits och tillsammans med honom kommer även Daniel Berlin som innan Rysslandsäventyret spelade för SAIK,” skriver Bollnäs på sin hemsida. Daniel Berlin och Per Hellmyrs har skrivit på treårskontrakt för Bollnäs.

Enligt P4 Gävleborg heter det att Per Hellmyrs och Daniel Berlin lämnade Dyanmo Moskva av egen vilja och att man är välkomna tillbaka.

Finansieringen kommer att klaras av genom ett antal företag. Vilka företagen är och hur mycket pengar det rör sig om vill Bollnäs inte gå in på i dagsläget med hänsyn till företagen.

– Ryktena om hockeylöner på 300.000 är kraftigt överdrivna, säger Robban Lindgren i samband presskonferensen enligt P4 Gävleborg. Finns ingen klubb som klarar av de lönerna, säger han.

Bollnäs gör alltså årets bandyvärvningar. Från att ha varit ett förmodat bottenlag finns det klara förhoppningar om att Bollnäs blir ett slutspelslag.

Läs också