Nytt publikrekord i Lidköping

Nytt rekord för ispremiär i Lidköping och 150 000 kr insamlat till hjärnforskning. Ispremiären för Villa Lidköping har blivit ett stort arrangemang. Ett nytt publikrekord för premiärer sattes på onsdagen då 1 841 personer hade sökt sig till Sparbanken Lidköping Arena.

Innan det var dags för bandy hade det för första gången i Lidköping genomförts Bissen Branwork. Drygt 2 000 personer promenerade till förmån för den insamling till hjärnforskningen som Mathias ”Bissen” Larsson startat, sedan han själv drabbats av hjärnblödning och stroke.

– Jag är helt överväldigad över uppställningen från föreningslivet i Lidköping och att så många mötte upp här, sade en rörd Mathias ”Bissen” Larsson.

Tio mål kunder varit mer…
Bandymatchen spelades i 2 x 20 minuter och vanns av Villas elitlag med 6-4. Paussiffrorna 2-1 kunde varit mycket större om inte förre Villamålvakten Martin Berggren spelade så lysande mellan stolparna.
David Karlssons målfarlighet håller i sig. ”Davva” gjorde tre av målen, de övriga av Daniel Andersson, Jesper Bryngelson och Tim Persson.
I det blandade motståndet fanns bl a Dan Hjelm och Mikael ”Micke” Arvidsson fick nog mest applåder tillsammans med fotbollskungen Glenn Hysén. Målen för All star gjordes av Peter ”Prinsen” Karlsson, Ludvig Johansson samt ”Micke Arvidsson och Glenn Hysén fick göra sitt livs första bandymål.

Läs också