Elitserien: Inför kvällens matcher

Vetlanda LBollnäs miniVetlanda – Bollnäs
Fortsätter Bollnäs förlustfria svit i kväll borta mot Vetlanda. Med fem raka segrar så är det inte  många som tror på något annat. I förta mötet på Sävstaås vann Bolnäs med 6-3.
Bollnäs har svårt att göra spelmål. Mycket av spelet går på Daiel Berlin och Per Hellmyrs. Daniel är  lagets bästa målskytt tillsammans med anfallaren Toblias Björklund. De övriga anfallarna har inte hamnat  i målprotokollet speciellt ofta. Anfallaren Samuli Kuivuniemi har gjort sju mål, men fem på straff.

– Läget är bra. Alla är tillgängliga och vi kör på med samma lag som senaste tider. Vi har en bra period nu och försöker fortsätta på samma trend. I anfallet har vi Björklund och Koivuniemi. Men tanken är väl att alla i laget är anfallare när vi har boll och alla är försvarare när motståndaren har boll, berättar Ville Altonen för Bandyworld.
Läs också Tommy Österberg lämnar Vetlanda >>

Edsbyn smSirius smEdsbyn – Sirius
Ilja Grachev kommentererar kvällens match mot starka Edsbyn. Kommer ni med samma lag som senast?
– Samma lag…vi får tänka på vårt egna och inte på de andra laget, viktigt att varje spelare höjer sig ett snäpp och kliver fram! Bara på det sättet kan vi vända på den negativa trenden.

Siriustränaren Lindqvist varnar i UNT för era långbollar blir det spel efter isen i kväll?
-Ja samma lag som senast!   Vi vill väl spela vårt spel och där finns spel både efter isen och långbollar!

Hammarby smKungälvSMHammarby – Kungälv
Hammarby spelar med samma lag som onsdags. Långtidsskadade David Pizzoni Elving och Rutqvist är borta. Hammarby kommer med en seger i bagaget mot Tillberga. Blir det tuffare i kväll mot IFK Kungälv?
Ja absolut ska bli kul att få spela på zinken igen, tycker Kasper Milerud.

Kommer Kungälv med samma lag som senast? – Ja det blir det. Ska bli kul att möta Bajen en fredagskväll, brukar va bra tryck på zinken då.

Tillberga LBroberg LTillberga – Broberg
Anton sjödahl ut och Rasmus Lindqvist in för Tillberga.
Broberg verkar trivas bäst på bortaplan i vinter. Färre lag för Söderhamns lag på hemmaplan.

Läs också