SM-Slutspel: Sista chansen Bollnäs och Vänersborg i dag!

 


Grupp A

SAIK S litenBroberg LSandviken klara för semifinal
Sandvikens AIK – Broberg Söderhamn
7-1 (4-1)
3-0 i matcher – Match 1: 3-1
Match 2: 1-6 (1–4)

Hammarby smVänersborg L Hammarby – IFK Vänersborg
2-1 i matcher

Sista chansen för Vänersborg i dag. Hammarby har övertagit i matchen förstås efter en klar seger senast. Vi har stor revanschlusta i hela laget och hela Vänersborg bakom oss på läktaren, det är det som ska ta Vänersborg till en femte avgörande match i eftermiddag. Vänersborg har alla hela och friska.

Grupp B

Västerås SKBollnäs miniVästerås – Bollnäs GIF 8-3 (3-3)
2
-1 i matcher: Match 1: 3-1 och Match 2: 3-5
– Alla hela och friska och samma lag som senast. Kommer bli en härlig match, mycket energi i truppen nu, enligt Ted Bergström. Blir nog ett välfyllt Sävstaås ikväll. Mycket känslor. Kommer nog bli rätt likt dom andra matcherna. Bollnäs har ju inte dragit sig för något hittills och lär väl inte göra det ikväll heller. Håller vi oss kyliga och lägger ner samma jobb som senast så tror jag det kommer att gå bra

Lite bekymmer för Ville Altonens Bollnäs. Erik Stoor är avstängd sedan tidigare. – Vi tappade Koivuniemi senast. Resten är med. Vi kör på och ser till att vi får åka ner till Västerås igen. Bara gilla läget och leverera

Edsbyn smVillaSMVilla Lidköping klara för semifinal
Edsbyn – Villa Lidköping
0-3 i matcher. Match 1: 1-4 (0-1) Match 2: 1-6 (1-2)

Experten Tommy Österberg tippar kvällens matcher!

Tommy Österberg Kungälv FinlandTommy Österberg har´sånär prickat in rätt segrare i SM-slutspelets kvartsfinaler. En ribbträff i torsdags för Edsbyn spräckte tipset. I dag är det nya matcher och Tommy ger oss följande tips:

– Ja idag är jag första gången tveksam om min ursprungliga tanke håller på grund av Pizzonis återkomst efter skada så jag garderar lite där första…Tanke va ju Vänersborgsseger idag med 4-3 med gardering för 3-5 till Bajen.  Västerås SK vinner 3-4  Trevlig bandykväll för er!

Läs också