Spelarnytt: Finsk anfallare klar för Gripen

Gripen L Viktor Uhlin och Martin Hagman skadade sig i sin första träningsmatch för säsongen. I tisdags presenterade Gripen Trollhättan ett nytt finskt nyförvärv och det är Akilles anfallare Aleksi Seppänen som är klar för västgötarna. Gripen är kontakt med fler spelare som ska stärka truppen.

– Viktor Uhlin har gipsad hand och är borta fem till sju veckor. Martin Hagman fick sy ihop ena låret och blir borta en till tre veckor, enligt Magnus Nordin till Bandyworld.

Inför träningsmtachen i helgen uppgav Magnus Nordin för Bandyworld att man är i kontakt med några spelare för att ansluta till truppen. I måndags presenterade så Gripen nyförvärvet och anfallaren Aleksi Seppänen från Akilles. Gripen skriver på sin hemsida att själv tog kontakt med klubben och tränat med klubben i tre veckor. Aleksi spelade inte matchen mot Villa Lidköping. Aleksi har representerat Finland som ungdom och junior. Aleksi svarade för 10 mål och åtta assist i den finska ligan i fjol för Akilles som slutade trea.

– Jag tror att jag har fart och offensiva färdigheter att tillföra laget, säger Aleksi till Gripens hemsida. Nu behöver jag bevisa för mig själv och tränare att jag kan spela på en högre nivå i elitserien. Jag är verkligen glada och förväntansfull inför säsongen och vill inget annat än att det skall starta.

Läs också