VänerCupen: Vilka är ”Bäst i Väst”?

VänercupenI dag drar tävlingssäongen i gång för de fyra elitserielagen i Västsverige när Vänercupen spelas i Vänersborg. Elitserienykomlingen Gripen Trollhättan, IFK Kungälv och Villa Lidköping är utöver hemmalaget IFK.

Joakim Hedqvist och IFK Vänersborg har läget under kontroll.
– Allt bra här. Vi har alla tillgängliga i helgen och vår målsättning är att utveckla vårt spel.

Titelförsvarande Villa Lidköping som nådde bronsmatch i SM-slutspelet i fjol ser fram emot cupen. Johan Sixtensson om läget inför helgen:
– Vi mår bra tycker jag, tränat på bra hela augusti och ska bli kul med matcher nu. Fall väntar minst en vecka, inte på grund av axeln i sig utan för att såret efter stygnen har strulat. Annars är vi friska förutom nån förkylning sådär. Vi siktar på att vinna förstås men framförallt att vi ger oss chansen att spela så som vi tränat på en tid nu både offensivt och defensivt.

Gripen Trollhättan har bekymmer som vi skrev om tidigare i veckan. Utöver skadade Viktor Uhlin och Martin Hagman så har även Henrik Korén och Victor Carlsson varit skadade.

– Victor tillbaka i träning och evenutell kan Henrik spela någon match till helgen, meddelar Magnus Nordin, tränare i Gripen. Tyvärr har vi andra småskador och sjukdomar som reser frågetecken kring andra spelares medverkan till helgen.

Redigerat

 

 

 

 

 

Läs också