Landslaget: Hedberg ersätter Bergwall


Västeråsmålvakten Andreas Bergwall tackar nej till helgens landskamper i Finland på grund av skada. Patrik Hedberg, Hammarby, ersätter. Det är axelskada berättar Andreas till Bandyworld. .

I helgens spelas trenationsturnering i finska Borgå med Ryssland och Finland. På grund av skada tvingas Andreas Bergwall tacka nej till spel och istället kliver Patrik Hedberg in i den svenska landslagstruppen.

– Det är givetvis jättetråkigt för Andreas, men däremot riktigt kul för Hedberg som har tagit ytterligare kliv förra säsongen och i år. Han förtjänar verkligen den här chansen och att få vara med på högsta nivå, säger förbundskaptenen Svenne Olsson till Svensk Bandy.

Andreas Bergwall direkt till Bandyworld: – Det är en skada i axeln som jag har haft nu några veckor och som blivit värre och värre!
– Spela kan jag göra men inte kasta ut bollen. Eftersom det är så att jag inte kan agera till fullo så är detta det bästa för mig, landslaget och VSK!

VLT skrev tidigare i eftermiddags att Andreas skulle spela en uppvisningsmatch på lördag i Köping i Bissen All Star Team som spelare en välgörenhetsmatch, enligt VLT. Bissen Larsson meddelar dock Bandyworld att det inte stämmer.
Den som vill se Andreas Bergwall i aktion i helgen kan göra det i Köping.
Spelare Bissens All Star Team: Per Fosshaug, Hans-Elis Johansson, Ola Fredricson, Hans Åström, Göran Boström, Stefan ”X:et” Erixon, Joakim Hedqvist, Tobias Eriksson, Jens Blixt, Martin Andreasson, Simon Jansson, Mikko Peri (Mv), Magnus Norman, Marcus Norman, Tony Andersson, Anders Limpar, Joakim Hedqvist.

Läs också