Spelarnytt: Bryngelsson klar för Nitro Nora

Jesper Bryngelson lämnar Villa Lidköping och återvänder till moderklubben Nitro Nora. Jesper och föreningen har kommit överens om en utlåning för resterande säsong med omedelbar verkan.
– Vi har haft en mycket bra dialog. Jag är sådan att jag vill spela mycket och det kommer jag att få möjlighet till i Nora. Att det blir min moderklubb var självklart. Något annat val fanns inte, säger Jesper som kan bli spelklar redan till Noras hemmamatch mot Lidköpings AIK kommande helg.
Jesper Bryngelson har tillhört Villa Lidköping i åtta och en halv säsonger och krönte karriären med att vara lagkapten vid SM-finalen 2012. Den här säsongen har det blivit lite speltid de sju matcher han spelat i årets elitserie. Jesper har gjort tre mål i årets elitserie.

– Jesper har varit en av våra stora spelare och när han nu vill avsluta den framgångsrika spelarkarriären i moderklubben var det självklart att vi ställde upp på den här lösningen, säger Villa Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson i en kommentar.

– Det finns mycket härliga minnen och jag är verkligen glad att jag fått göra den här resan. Villa Lidköping kommer alltid att vara klubben i mitt hjärta och jag har många i föreningen, spelare och inte minst publik att tacka, säger Jesper.

Både Jesper och ”Sparris” Johansson understryker också den fina dialog som förts i samband med överenskommelsen.
– Jag hade tänkt att göra mitt sista år i Nora, men nu kom det lite tidigare än tänkt från början. Fortfarande vill jag spela mycket att det hoppas jag få göra, säger Jesper.

Läs också