SM-Slutspelet: Dags för SAIK att börja trumma?

Sandvikens AIK och Västerås vann varsina matcher i elitserien, men Västerås vann årets första semifinal och vann som bekant SM-finalen i fjol. Ett övertag för Västerås. Men är det dags för SAIK att börja trumma?

Anders Jakobsson SAIKs tränare om dagens match: -Tror naturligtvis att det blir en tuff match där vi måste vara på topp förs att vinna.
Hur är känns SAIKs slutspelsform så här långt tycker du?
-Formen är bra, har tyvärr haft lite skador som ställt till det.
Några ändringar i laget?
Inga ändringar i truppen alla är friska och kör idag.

Simon Jansson är ny i Västerås för säsongen. Spelade i Edsbyn i fjol.
Simon Jansson; Hur är din slutspelsform så här långt tycker du?
– Formen känns helt okej, och den är på uppåtgående! Bollarna har väl inte studsat med mig i dom avgörande lägena i kvartsfinalerna men senast nu mot SAIK så kändes de bättre..

Vad tror du om dagens match?
– Och matchen idag kommer bli riktigt tuff, vi måste vara med från start då SAIK kommer vara riktigt revanschsugna sen senast!

Ted Bergström har spelat i Västerås några år och var med om guldet i fjol. Hur är känns VSKs slutspelsform så här långt,är ni där ni vill vara?
– Tycker det känns väldigt lugnt och harmoniskt i laget. Vi tycker själva att vi har någon nivå till att komma upp i. Då i form av lite detaljslipande bland annat. Annars ser det bra ut.

Vad tror du om dagens match?
– Tror vi kommer få se ett annat SAIK idag. Dom kommer nog vara rejält revanschsugna idag men vi är också spelsugna kan jag garantera. Vi går för seger!

Läs också