Silly Season: Nya uppdateringar!

I Elitserien så presenterade så Villa Lidköping sitt första nyförvärv. Det är Axel Ekholm som är klar för skaraborgarna. Han är tilltänkt som ersättare för Mattias Johansson som spelar för Frillesås kommande säsong.

Gripen Trollhättan presenterade två nyförvärv i går. Adam Rudell från IFK Kungälv som återförenas med Henrik Larsson som förlängde med klubben i helgen. Både Adam och ”Henke” har Otterbäcken som moderklubb. Vidare så har Gripen klart med Mattias Timan som tillhörde Surte BK senaste säsongen.

Vidare står det klart att målvakten Jonas Skorven Persson lämnar IFK Vänersborg för Målilla.

IFK Kungälv har gjort klart med att Hampus Kärnman fortsätter i klubben kommande säsong.

Hela Silly Season Elitserien

Finland

Veiterä har gjort klart med Tomi Hauska för kommande säsongen. Tomi lämnade Vetlanda under säsongen i fjol för Veiterä som stannar där även kommande säsong. Vidare så är Aleksi Seppänen som tränade och gjorde fem matcher för Gripen med både mål och assist. Aleksi lånades även ut till Surte BK där han spelade tre matcher och gjorde tre mål.

Allsvenskan
I dagarna blev det offentliggjort att Falu BS har värvat från lokalkonkurrenten Borlänge.  Det är de båda anfallarna Lukas Mårdberg och Fredrik Eriksson som spelar för laget som spelar på Lugnets IP.

I går presenterade Blåsut sitt första nyförvärv. Det är Andreas Kihlvall som närmast kommer från IFK Vänersborgs P20 som spelar för de gulblå i vinter. Andreas. TTEla skriver även att Mikael Pluto Svantesson öppnar för comeback som tränare. Denna gång för Blåsut.

IFK Motala förlorar målvakten Emil Paulin Ström som går till Tjust som spelar i div 1.

UNIK tappar bland annat Johannes Häggström. Ny klubb uppges Skutskärs IF vara.

Hela Silly Season Allsvenskan

Läs också