Spelarnytt: Nya spelare klara för Tellus

William Hallberg, Jonas Enander och Anders Persson är Tellus nyförvärv till elitserienykomlingen.

Tellus presenterar sina nyförvärv så här på klubbens hemsida.
William Hallberg, 19 år och Forward – kommer närmast från Nässjö.
Stor och stark kille. 190 cm och 89 kg.
Beskrivs ha stor potential.
”Kommer att ta stora steg i ny miljö och mot bättre motstånd. Visade i elitseriekvalet med Nässjö där han gjorde 7 mål att han vet hur man avslutar anfallen. Med William kommer vi skynda långsamt och låta han utvecklas så kommer han redan i vinter att ta stora steg och vara ett hot för många försvar.”

Jonas Enander, 21 år och Forward, kommer närmast från Hammarby.
Jonas fanns med i Tellus redan i fjol genom ett samarbetsavtal med Hammarby.
Han är en hårt jobbande forward över hela banan. Bra fart på rören, fin teknik och ett vasst skott. Alla förutsättningar finns där. Han visade redan i år att han kan göra stor skillnad med sin inställning och presterade sin bästa bandy mot de bästa lagen. Från Tellus sida ser vi Jonas precis som William lite som en oslipad diamant som har väldigt hög potential som vi hoppas tar stora kliv i vinter i ny miljö.”

Anders Persson, 24 år och Ytterhalv, kommer närmast från Hammarby.
”Spelade back i vintras i Hammarby. Där är han bra men hos oss kommer han få en roll som ytterhalv som är mer naturligt för Anders och där han vill spela och där vi har behovet av honom.  En skridskostark spelare med vinnarskalle som har bra teknik och passningsklubba.  Anders kommer in i gruppen med viktig rutin efter sina senaste två säsonger som ordinarie spelare i Hammarby.”


Läs också