Elitserien: ”En miljon har nåtts”

Edsbyns IF meddelar att Miljonklubben har sitt mål om nått en miljon kronor på tre månader genom bidrag från privatpersoner och företag.

I början av mars gick Edsbyns IF Bandy ut med en vision och presenterade Miljonklubben. Grundkonceptet för Miljonklubben var att få 1000 personer och företag att bidra med 1 000kr. Laget och klubben har nått de största framgångarna när förankringen och engagemanget varit som starkast i hela kommunen – ju fler
som är delaktiga desto bättre går det på planen. Responsen blev enorm redan från start och efter bara några dagar hade insamlingen nått 150 000kr.

Miljonklubbens insamling är öronmärkt för elitverksamheten. Det innebär att alla pengar från denna insamling används till vår nya satsning för att behålla våra främsta talanger, rekrytera nya spelare och åter nå toppen. Miljonklubben har med all tydlighet redan visat resultat då flera nyckelspelare förlängt sina
kontrakt, ungdomsspelare flyttats upp i elitlaget samt värvningarna av framtidslirarna bröderna Tuomas och Tommi Määttä.

Miljonklubbens insamling slutar inte här utan kommer att fortsätta oförändrat. Alla pengar in till Miljonklubben är en långsiktig satsning för att Edsbyns IF Bandy åter ska nå toppen.

Läs också