Spelarnytt: IFK Motala har förlängt med trio

IFK Motala har förlängt med ytterligare en trio inför elitkvalet. Det har varit känt en tid. Det är William Lövstedt, Niklas Ögren och Vitaliy Klushanov som har förlängt.
William Lövstedt har skrivit på för två år med klubben.
William Lövstedt kom till IFK Motala från Västerås SK 2015 och har gjort tre säsonger med IFK Motala. Och nu är det alltså klart att det blir ytterligare två.
– William är en superproffsig kille som alltid ger allt oavsett om det är träning eller match. Han är fortfarande bara 21 år och kommer att bli ännu bättre i framtiden, säger IFK:s klubbchef Pär Beckne till klubbens hemsida.
– Det var inget att fundera på, jag trivs väldigt bra i föreningen, säger William.

Niklas Ögren har skrivit på för ytterligare tre år. Niklas kommer ursprungligen från Finspång och kom från Edsbyn till Motala inför säsongen 16/17.
– Fantastiskt kul, säger IFK:s klubbchef Pär Beckne. Niklas har bara blivit bättre och bättre sedan han kom till IFK. Han har fortfarande en del han kan utveckla och att han vill skriva ett treårskontrakt med oss sänder oerhört viktiga signaler att IFK blir att räkna med i framtiden.
– Jag trivs suveränt i både IFK och staden Motala och jag vill vara med på IFK:s resa. Jag är övertygad om att den kommer att leda oerhört långt, säger Niklas Ögren.

Vitaliy Klyushanov har skrivit på för ytterligare tre säsonger. Vitaliy Klyushanov värvades från Tranås precis före seriepremiären i oktober. På tisdagen blev det klart att han stannar i Motala och skriver ett nytt kontrakt med klubben på tre år.
– Härligt att Willy vill fortsätta hos oss, säger IFK:s klubbchef Pär Beckne. I år kom han in sent och har ändå visat hur bra han är. Nu kommer han att kunna ladda ordentligt för framtida säsonger och då kommer han bli ännu bättre.
– Jag trivs jättebra i IFK och jag vill vara med på resan framåt, säger Willy till IFK:s hemsida.
Treårskontraktet med Klyushanov blev en fin start på VM-uppehållet för IFK Motala.

Läs också