Spelarnytt: Niklas Holopainen återvänder till IFK Kungälv – Truppläget

Anfallaren Niklas Holopainen lämnar Gripen Trollhättan och återvänder till IFK Kungälv.
– Det känns motiverande att få spela och träna med spelare i samma ålder som alla vill framåt, säger Niklas till IFKs hemsida.
21-årige anfallaren Niklas Holopainen lånades ut från Kungälv till Gripen 2017 då trollhättelaget spelade i Elitserien och spelade även till för laget i allsvenskan den gångna säsongen.

– Spelarna i Kungälv är i ungefär samma ålder som mig och alla vill framåt och det är motiverande. Jag känner själv att jag har utvecklats de senaste säsongerna, jag vet vad jag behöver förbättra för att spela på den nivån jag vill, och jag känner att jag har kommit en bit till på vägen, även om såklart allt fortfarande kan förbättras, säger Holopainen.

Vidare har ytterligare nio spelare valt att förlänga sina kontrakt över kommande säsong. Spelarna det handlar om är målvakterna Victor Lindblom och Axel Garstam och utespelarna Viktor Uhlin, Andreas Berggren, Joel Emanuelsson, Robert Thelin, Erik Olsson, Daniel Strömquist och Hampus Kärnman.

Som Bandyworld tidigare har skrivit har Christoffer Trysberg och Filip Backner från Mölndal valt IFK Kungälv för den kommande säsongen.
Utöver förläningarna återvänder också

Truppen just nu:
Ledare: Anders Uhlin huvudtränare, Anders Liw assisterande, Per Ekholm lagledare och Tony Josefsson material.
Målvakter: Viktor Lindblom, Axel Garstam
Utespelare: Viktor Uhlin, Andreas Berggren, Joel Emanuelsson, Robert Thelin, Erik Olsson, Daniel Strömquist, Hampus Kärnman, Niklas Holopainen, Christoffer Trysberg, Filip Backner

Läs också